Quantcast
Γνωρίστε τον 40χρονο που επισκέπτεται την Disneyland κάθε μέρα εδώ και 2.000 μέρες - enikonomia.gr
share

Γνωρίστε τον 40χρονο που επισκέπτεται την Disneyland κάθε μέρα εδώ και 2.000 μέρες

δημοσιεύτηκε:

Η αυτοκρατορία της Disney δεν χάνει σίγουρα τους μικρούς και τους μεγάλους θαυμαστές της, ωστόσο ένας μεταξύ αυτών τους επισκιάζει όλους: ένας Αμερικανός επισκέφθηκε το διάσημο ψυχαγωγικό πάρκο της Disneyland 2.000 συνεχείς μέρες.

Ο Τζεφ Ρέιτς γιόρτασε χθες την επέτειο αυτή χρησιμοποιώντας για ακόμη μια φορά την ετήσια άδεια εισόδου που του επιτρέπει καθημερινή περιήγηση στο πάρκο από την Πρωτοχρονιά του 2012.

“Όταν τον ρώτησα τι του αρέσει περισσότερο σε αυτό το πάρκο, εκείνος απάντησε ότι του αρέσουν τα θεάματα και όλα τα παιχνίδια, κυρίως όμως του αρέσει να ακούει εκεί μουσική. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι χαλαρωτικό γι αυτόν”, σχολίασε ο Τζον Μακ Κλίντοκ, εκπρόσωπος της Disneyland.

O εκπρόσωπος είπε ότι η Disney ουδέποτε γνώρισε έναν πελάτη τόσο φανατικό με το πάρκο όσο ο Τζεφ Ρέιτς, που είναι πρώην στρατιωτικός της πολεμικής αεροπορίας, ηλικίας περίπου 40 ετών, και γενικά επισκέπτεται το πάρκο για μερικές ώρες μετά τη δουλειά του.

Ο Τζον Μακ Κλίντοκ ανέφερε ότι “η φιλενάδα του Τζεφ τον συνοδεύει συχνά στο πάρκο, αλλά όχι πάντα. Εάν το έκανε, τότε σίγουρα θα ήταν τρελός έρωτας ή όχι;”, πρόσθεσε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.