Quantcast
Η Hanseat Reisen αναλαμβάνει τις μικρές επιχειρήσεις της TUI - enikonomia.gr
share

Η Hanseat Reisen αναλαμβάνει τις μικρές επιχειρήσεις της TUI

δημοσιεύτηκε:

Τις μικρές επιχειρήσεις  της TUI θα αναλάβει η Hanseat Reisen από το Ιανουάριο 2016 το διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο που είναι ειδικευμένο για διακοπές και κρουαζιέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της FVW.

Ειδικότερα, το εν λόγω ταξιδιωτικό πρακτορείο θα επενδύσει στην τεχνολογία κινητών τηλεφώνων για ταξίδια αλλά θα περιλαμβάνει και περισσότερες προσφορές για ξεναγήσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία «Βρέμης»  βασίζεται σε αυτό, από όπου περιμένει να αυξήσει τα ετήσια έσοδά της (από 45 εκατ. δολ. σε 60 εκατ. δολ. μέσω της συμφωνίας).

Ωστόσο η εταιρεία αυτή  θα συνεχίσει να λειτουργεί με το εμπορικό σήμα «TUI Αναψυχή Ειδικές Tours» για τρία ακόμη χρόνια.

Το Hanseat Reisen θα αποκτήσει νέους πελάτες μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως το Der Spiegel, το Berliner Morgenpost και την Stuttgarter Nachrichten.

Οι προκρατήσεις για το πρώτο καινούργιο ξενοδοχείο «TUI Blue» μπορούν τώρα να γίνονται  μέσω γερμανικών ταξιδιωτικών γραφείων. Και τα δύο ξενοδοχεία, η TUI Μπλε Sarigerme Park (πρώην Iberotel) και η TUI Μπλε Palm Garden βρίσκονται σε ανακαίνιση προκειμένου να είναι έτοιμα να ανοίξουν εκ νέου το επόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά η JT Touristik επεκτείνει το πρόγραμμά της Ταϊλάνδης με οκτώ νέες προσφορές. Το πρόγραμμα αυτό αφορά  το Μπανγκόκ αλλά και παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας, όπως Πουκέτ, Κο Σαμούι, Krabi και Κάο Λακ.

Η εταιρεία για προκρατήσεις των ξενοδοχείων, η HRS έχει επενδύσει στο Βερολίνο με βάση εκκίνησης το  Κονίχι το οποίο  αναπτύσσει φορητές λύσεις για τον τομέα των ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου app κράτησης που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν  κράτηση, check in και check out μέσω των smartphone τους.

Ακόμη τα ξενοδοχεία προσφέρουν πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες (όπως προτάσεις για εστιατόρια) προς τους πελάτες τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.