Quantcast
Η Opel μειώνει τις ώρες εργασίας σε δύο γερμανικά εργοστάσια - enikonomia.gr
share

Η Opel μειώνει τις ώρες εργασίας σε δύο γερμανικά εργοστάσια

δημοσιεύτηκε:

Η Opel θα μειώσει τις ώρες εργασίας σε δύο γερμανικά εργοστάσια μετά την πτώση που καταγράφει η αγορά της Ρωσίας αλλά και της μέτριας ζήτησης που σημειώνεται στην Ευρώπη.

Ειδικότερα η μείωση των ωρών εργασίας στα εργοστάσια του Ruesselsheim και Eisenach πραγματοποιούνται ώστε να μειωθούν ανάλογα και οι δαπάνες.

Στο εργοστάσιο της Opel στο Eisenach κατασκευάζονται το Corsa και Adam ενώ στο άλλο εργοστάσιο στο Ruesselsheim κατασκευάζονται το Insignia και Zafira Tourer.

Επίσης η GM ανακοίνωσε πως θα «αδρανοποιήσει» το εργοστάσιό της στη Ρωσία καταργόντας σταδιακά το σήμα της Opel στην συγκεκριμένη αγορά καθώς η οικονομίας της χώρας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

Η Opel είχε προγραμματίσει να πουλήσει περισσότερα από 80.000 αυτοκίνητα στη Ρωσία φέτος, αλλά όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία μπορεί να αντισταθμίσει εν μέρει αυτή την πτώση σε άλλες αγορές…

Ωστόσο η Opel ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 3% σε 582.300 κατά το πρώτο εξάμηνο, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Vauxhall από το Ηνωμένο Βασίλειο…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.