Quantcast
Η ExxonMobil θα αποσυρθεί από τη Ρωσία - Η Boeing αναστέλλει κάθε υποστήριξη στους ρωσικούς αερομεταφορείς - enikonomia.gr
share

Η ExxonMobil θα αποσυρθεί από τη Ρωσία – Η Boeing αναστέλλει κάθε υποστήριξη στους ρωσικούς αερομεταφορείς

δημοσιεύτηκε:

Η ExxonMobil θα αποσυρθεί προοδευτικά από το μεγάλο κοίτασμα αργού στη Ρωσία, την εκμετάλλευση του οποίου έχει αναλάβει στο πλαίσιο κοινοπραξίας με ρωσικές, ινδικές και ιαπωνικές εταιρείες, το έργο Σαχαλίνη-1.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και υπογραμμίζει πως δεν θα κάνει άλλες επενδύσεις σε έργα στη Ρωσία στο εξής.

«Αντιδρώντας στα πρόσφατα γεγονότα, θα αρχίσουμε τη διαδικασία διακοπής των δραστηριοτήτων μας και λαμβάνουμε μέτρα για την προοδευτική αποχώρησή μας» από το έργο αυτό σημειώνει η εταιρεία.

Η Boeing αναστέλλει κάθε υποστήριξη στους αερομεταφορείς της Ρωσίας


Η γιγαντιαία αμερικανική βιομηχανία της αεροναυπηγικής Boeing ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι αναστέλλει την επιχειρησιακή υποστήριξή της στις αεροπορικές εταιρείες της Ρωσίας (προμήθεια ανταλλακτικών, υπηρεσίες συντήρησης, τεχνική υποστήριξη) και τις περισσότερες λειτουργίες της αντιπροσωπείας της στη Μόσχα.

Η Boeing ανέφερε ότι «όσο η σύρραξη συνεχίζεται» στην Ουκρανία, δίνει την έμφαση στην ασφάλεια των «εργαζομένων της» στην περιοχή. Η κατασκευάστρια αεροσκαφών έχει ήδη ανακοινώσει πως έκλεισε προσωρινά το γραφείο

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.