Quantcast
Η Τσέλσι Κλίντον συστήνει στον Τραμπ να διαβάσει τους μύθους του Αισώπου - enikonomia.gr
share

Η Τσέλσι Κλίντον συστήνει στον Τραμπ να διαβάσει τους μύθους του Αισώπου

δημοσιεύτηκε:

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και γεμάτη νόημα πρόταση είχε να κάνει η Τσέλσι Κλίντον στον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, αντιπάλου του Τραμπ το 2016 στη μάχη για την προεδρία, συνέστησε στον Αμερικανό Πρόεδρο, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, να διαβάσει τους μύθους του Αισώπου.

Για την ακρίβεια, το μοναχοπαίδι του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ διερωτήθηκε ενώπιον των 1,73 εκατομμυρίων ακολούθων της στο Twitter: «Πιστεύει και κάποιος άλλος ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να επωφεληθεί διαβάζοντας τους Μύθους του Αισώπου; ”Τη γάτα, τον κόκορα και το ποντίκι; Τον αετό και το βέλος”;».

Οι μύθοι του Αισώπου που χρονολογούνται από τον 6ο αιώνα π.Χ. και έχουν μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες, αποτελούν σύντομες ιστορίες από τις οποίες βγαίνει πάντα ένα βαθύ, ηθικό δίδαγμα. Αν και δεν είναι σαφές με ποια αφορμή έγραψε αυτό το tweet η Τσέλσι Κλίντον, είναι γεγονός πως επικρίνει πολύ συχνά δημόσια τις πολιτικές και τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.