Quantcast
Καταγγελία-σοκ: Ποιος απειλεί την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ με απέλαση - enikonomia.gr
share

Καταγγελία-σοκ: Ποιος απειλεί την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ με απέλαση

δημοσιεύτηκε:

Νέες καυτές αποκαλύψεις έρχονται από το βιβλίο της πρώην συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ομαρόσα Μάνιγκολτ-Νιούμαν, με την οποία έχει ανάψει διαμάχη, καθώς βγάζει πολλά από τα άπλυτα τουΛευκού Οίκου στη φόρα. Αν και πηγές του Προέδρου αποκαλούν όσα υποστηρίζει η Ομαρόσα “ένα σωρό ψέματα” εκείνη έχει προκαλέσει τριγμούς στην αμερικανική προεδρία.

Τώρα, επικεντρώνεται στη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια, για την οποία αναφέρει ότι είναι όμηρος του προέδρου καθώς την απειλεί ότι θα την απελάσει αν τον εγκαταλείψει τώρα που είναι στον προεδρικό θώκο.

Η Ομαρόσα απολύθηκε από τον Λευκό Οίκο τον Δεκέμβριο για παραβιάσεις ακεραιότητας. Όπως αναφέρεται τώρα στο Mercury News, το οποίο έχει ως πηγή το βιβλίο της πρώην συμβούλου “αν η Μελάνια προσπαθήσει να τον ταπεινώσει με τέτοιον τρόπο και τον εγκαταλείψει ενώ είναι ακόμη πρόεδρος, θα βρει τρόπο να την τιμωρήσει”.

Στο βιβλίο υπάρχουν υπαινιγμοί για τον διαμεσολαβητικό ρόλο που επιτέλεσε ο Τραμπ στην είσοδο της Μελάνια στις ΗΠΑ το 1996 αν και εικάζεται ότι γνωρίστηκαν επισήμως το 1998.

Ερωτήματα έχουν εγερθεί και στο παρελθόν σχετικά με τον τρόπο που η Μελάνια, πρώην μοντέλο, είχε στην κατοχή της βίζα τύπου ‘Einstein’ EB-1, την οποία οι ΗΠΑ παρείχαν μόνο σε κορυφαίους στον τομέα τους ανθρώπους, αν και οι αρμόδιοι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι δεν είναι ασυνήθιστο ένα κορυφαίο μοντέλο να λάβει τέτοια βίζα. Η Μελάνια έγινε Αμερικανίδα πολίτης το 2006 έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Τραμπ.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.