Quantcast
«Κλείδωσε» Πέινς ο Τραμπ - enikonomia.gr
share

«Κλείδωσε» Πέινς ο Τραμπ

δημοσιεύτηκε:

Ο κυβερνήτης της Ιντιάνας Μάικ Πενς δήλωσε με ανάρτηση του στο twitter πως είναι τιμή του να είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ και «να εργαστεί προκειμένου να κάνουν την Αμερική σπουδαία ξανά».

Νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Τραμπ ανακοίνωσε τον Πενς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο του.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για αντιπρόεδρο από αυτή του Μάικ Πενς», δήλωσε ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Πολ Ράιαν με ανακοίνωση του.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα δήλωσε πως ο Τραμπ επιλέγοντας τον Πενς, επέλεξε έναν «απίστευτα διχαστικό και μη δημοφιλή» αντιπρόεδρο.

Ο 57χρονος Πενς θεωρείται μια ασφαλή λύση και έχει διάσταση απόψεων με τον Τραμπ σε θέματα όπως η πρόταση για απαγόρευση εισόδου στην χώρα στους μουσουλμάνους.

Χαρακτηρίζεται ως κοινωνικά συντηρητικός και εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει στην ενότητα του διχασμένου ρεπουμπλικανικού κόμματος αναφορικά με την επιλογή Τραμπ για την διεκδίκηση των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.