Quantcast
Κρυπτονομίσματα: Τέλος η πλατφόρμα συναλλαγών Binance από την Ρωσία - Πουλά τις δραστηριότητές της - enikonomia.gr
share

Κρυπτονομίσματα: Τέλος η πλατφόρμα συναλλαγών Binance από την Ρωσία – Πουλά τις δραστηριότητές της

δημοσιεύτηκε:

Η Binance, η μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα, θα αποσυρθεί πλήρως από τη Ρωσία επειδή υπάρχουν φόροι για άσκηση διώξεων σε βάρος της από τις αμερικανικές Αρχές σε σχέση με τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Αυτό γνωστοποίησε η ίδια με ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία θα πωλήσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στη Ρωσία στην CommEX, μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Οι αμερικανικές δικαστικές Αρχές ήταν πιθανό να διεξαγάγουν έρευνες σε βάρος της Binance: σύμφωνα με μια πληροφορία του πρακτορείου Bloomberg τον περασμένο Μάιο, η Binance ήταν ύποπτη ότι επέτρεψε σε Ρώσους πολίτες να διαφύγουν από τις αμερικανικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η εταιρεία που βρισκόταν τακτικά αντιμέτωπη με επικρίσεις από την ίδρυσή της το 2017, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παραβίαση των κυρώσεων. «Αναγνωρίζουμε πως το να επιχειρούμε στη Ρωσία δεν είναι συμβατό με τη στρατηγική συμμόρφωσης της Binance», δήλωσε ο Νόα Πέρλμαν, εκπρόσωπος της Binance.

Η πλατφόρμα διευκρίνισε πως η διαδικασία πώλησης των δραστηριοτήτων της θα χρειαστεί έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.