Quantcast
Libra: Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το κρυπτονόμισμα του Facebook - enikonomia.gr
share

Libra: Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το κρυπτονόμισμα του Facebook

δημοσιεύτηκε:

Δεν υπάρχει ακόμα στρατηγική για το πώς θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά το Libra που σχεδιάζει το Facebook, δήλωσε σήμερα στο Reuters μέλος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα που εποπτεύει τη διαδικασία εισαγωγής του κρυπτονομίσματος.

Η προοπτική για την κυκλοφορία του Libra, που προβλεπόταν για τον Ιούνιο, εξαρτάται από τις συνομιλίες με τις ρυθμιστικές Αρχές, δήλωσε ο Πάτρικ Έλις, ένα από τα πέντε μέλη του συμβουλίου της Libra Association, με έδρα της τη Γενεύη, που θα εκδώσει και θα διαχειρίζεται το ψηφιακό νόμισμα.

«Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει καθορισμένη στρατηγική για τις αγορές ή το προϊόν, ή το πώς ουσιαστικά θα παρουσιαστεί», δήλωσε ο Έλις σε τηλεφωνική του συνέντευξη από τη Σιγκαπούρη.

Η προοπτική να χρησιμοποιηθεί το Libra από τους σχεδόν 2,4 δισεκ. χρήστες του Facebook το έχει βάλει στο μικροσκόπιο των Αρχών σε όλο τον κόσμο, που ανησυχούν ότι μπορεί να αλλοιώσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τοπίο.

Το Libra παρουσιάστηκε από τη Facebook τον Ιούνιο. Στελέχη που ασχολούνται με το κρυπτονόμισμα, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής τους, έχουν δηλώσει ότι η κυκλοφορία του μπορεί να καθυστερήσει λόγω εμποδίων από Ρυθμιστικές Αρχές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.