Quantcast
Lufthansa: Σύνδεση στο Διαδίκτυο από το 2016 για τις κοντινές πτήσεις - enikonomia.gr
share

Lufthansa: Σύνδεση στο Διαδίκτυο από το 2016 για τις κοντινές πτήσεις

δημοσιεύτηκε:

Σύνδεση στο Διαδίκτυο αναμένεται να προσφέρει εν ώρα πτήσεων στα κοντινά δρομολόγια της η αεροπορική εταιρεία, Lufthansa από αρχές του καλοκαιριού του 2016, δήλωσε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG, Κάρστεν Σπορ.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε ότι: «Η Lufthansa θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα επεκτείνει τη θέση της ως ηγέτης της καινοτομίας για τις ψηφιακές υπηρεσίες».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Αυτό θα προσφέρει την δυνατότητα στους επιβάτες της εταιρείας να χρησιμοποιήσουν απεριόριστα το Διαδίκτυο και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Αυτή η υπηρεσία αφορά τις ηπειρωτική πτήσεις και τις πτήσεις εντός της Γερμανίας που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία από το 2016».

Η Lufthansa θα  χρησιμοποιήσει την πιο σύγχρονη τεχνολογία ευρυζωνικής δορυφορικής, δίκτυο του Inmarsat (Ka-band Inmarsat από την Global Xpress).

Ακόμη οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου και για τη μεταφορά των δεδομένων με βάση το δικό τους κινητό τηλέφωνο σύμβασης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.