Quantcast
Ματωμένα αποτυπώματα στο φορτηγό της φρίκης - Έδωσαν μάχη για τη ζωή τους οι 39 μετανάστες - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Ματωμένα αποτυπώματα στο φορτηγό της φρίκης – Έδωσαν μάχη για τη ζωή τους οι 39 μετανάστες – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Μάχη για τη ζωή τους έδωσαν οι 39 άνθρωποι που πέθαναν με φριχτό τρόπο μέσα στο ψυγείο του φορτηγού, αφού έμειναν για περισσότερες από 10 ώρες σε θερμοκρασίες -25 βαθμών και πάγωσαν μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι 39 εγκλωβισμένοι πάλεψαν να σωθούν, καλώντας σε βοήθεια και χτυπώντας τα τοιχώματα του φορτηγού. Άλλωστε, αυτό το πιστοποιούν τα ματωμένα δακτυλικά αποτυπώματα στα τοιχώματα αλλά και στο χερούλι της πόρτας.

Όπως αναφέρεται, οι μετανάστες, έξι εκ των οποίων φέρεται να είναι Βιετναμέζοι, ήταν γυμνοί ή φορούσαν ελάχιστα ρούχα όταν εντοπίστηκαν παγωμένοι στο κοντέινερ.

Και οι έξι Βιετναμέζοι μετανάστες εικάζεται ότι είναι από την περιφέρεια Καν Λοκ του βόρειου Βιετνάμ.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη στο αεροδρόμιο Στάνστεντ ένας Βορειοϊρλανδός 48 ετών σε σχέση με την τραγωδία κατηγορούμενος για διακίνηση ανθρώπων και ανθρωποκτονία. Στο μεταξύ στη δημοσιότητα έρχονται τα συγκλονιστικά μηνύματα μίας 26χρονης Βιετναμέζας προς τους γονείς της που φέρεται να τα έστειλε μέσ από το φορτηγό βλέποντας τις ελπίδες της να σβήνουν.

“Μαμά, συγγνώμη, δεν τα κατάφερα, σ’ αγαπώ πολύ” έγραφε μεταξύ άλλων στα τελευταία της λόγια. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι οι διακινητές της ζήτησαν περίπου 30.000 λίρες για να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία από την Κίνα σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.


Πηγή: Daily Mail

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.