Quantcast
Μία μπάρα σοκολάτας τυλιγμένη σε … οριγκάμι- ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Μία μπάρα σοκολάτας τυλιγμένη σε … οριγκάμι- ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόμαστε κάποια ιδιαίτερη αφορμή ή ειδική παρότρυνση για να φάμε σοκολάτα, όταν όμως αυτή θυμίζει έργο τέχνης γίνεται ακόμη πιο λαχταριστή! Αυτό, ίσως, και να ήταν το σκεπτικό των δημιουργών της σειράς Utopick Chocolates, οι οποίοι αποφάσισαν να τυλίξουν την υψηλής ποιότητας σοκολάτα τους σε οριγκάμι, αυτή την ιαπωνική καλλιτεχνική διάσταση του διπλώματος ενός χαρτιού.

Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, είναι εντυπωσιακό, ενώ και η σοκολάτα στο εσωτερικό του περιτυλίγματος είναι κομμένη με τρόπο τέτοιο που να βοηθά τη λειτουργικότητα του οριγκάμι.

Οι εμπνευστές αυτής της ιδέας εξηγούν πως η σοκολάτα της σειράς Utopick Chocolates προέρχεται από επιλεγμένους καρπούς κακάο, οι οποίοι έχουν αγοραστεί απευθείας από τοπικούς παραγωγούς στην Κολομβία και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Το οριγκάμι έχει σχήμα πλοίο για να συμβολίζει την περιπέτεια, αλλά και το μακρύ ταξίδι των σπόρων του κακάο μέχρι να μετατραπούν σε υψηλής ποιότητας σοκολάτα!


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.