Σε “θετικές’” από “αρνητικές” αναβάθμισε o οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, Moody’s τις προοπτικές (outlook) για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία. Όπως αναφέρει σε έκθεσή του, «ενώ η συνεχιζόμενη πανδημία σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διατάραξης στα αεροπορικά ταξίδια σε διάφορες χώρες σε διάφορες περιόδους, αναμένουμε η αύξηση στους εμβολιασμούς να μειώσει τους συνοριακούς περιορισμούς και να αυξήσει τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια τους επόμενους 12 με 18 μήνες».
Σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού, ο Moody’s σημείωσε ότι η Κίνα, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία ηγούνται της ανάκαμψης.
Επίσης ο οίκος εκτίμησε ότι θα υπάρξει ισχυρή ανάκαμψη στα ταξίδια εσωτερικού στις ΗΠΑ που ξεκίνησαν τον Μάρτιο και ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Moody’s: Αναβαθμίζει τις προοπτικές για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία
δημοσιεύτηκε:
Διεθνή
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
40 λεπτά πριν
Υποχρεωτικός ο ηλεκτρονικός βώλος για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων – Πότε αρχίζει η...
1 ώρα πριν
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Τα άνθη του κακού»: Κύκλωμα έκρυβε 84 κιλά κοκαΐνης μέσα σε τριαντάφυλλα
6 ημέρες πριν
Quishing: Έτσι παρακάμπτει το phishing μέσω QR code τα μέτρα ασφαλείας των επιχειρήσεων
ENIKOS NETWORK
Γιώργος Μαζωνάκης: Αναβάλλεται για αύριο η νεκροψία έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του – Θα οριστεί τεχνικός σύμβουλος
