Quantcast
Νέος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας σήμερα - enikonomia.gr
share

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.30 π.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, όπως γνωστοποίησε χθες ο ένας εκ των τριών Ουκρανών διαπραγματευτών, Νταβίντ Αραχαμία. Επίσης o σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, Μιχαΐλο Ποντολιάκ ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ” Πάλι. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ασταμάτητα με τη μορφή τηλεδιασκέψεων”.

“Οι ομάδες εργασίας δουλεύουν συνεχώς. Ένας μεγάλος αριθμός ζητημάτων απαιτεί συνεχή προσοχή. Τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί μια σύνοδος διαπραγματεύσεων για να συνοψιστούν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα…” ,συμπλήρωσε.

“Παράθυρο” για συνάντηση Πούτιν- Ζελένσκι


Εν μέσω των εχθροπραξιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας οι διπλωματικές προσπάθειες συνεχίζονται και οι δύο πλευρές εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία τους.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε σήμερα ότι έδωσε εντολή στους διαπραγματευτές να ” κάνουν τα πάντα” προκειμένου να κλειστεί ” συνάντηση” του ιδίου με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στη ρωσική κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει συνάντηση των προέδρων Πούτιν και Ζελένσκι. Διαπραγματευτές των δύο κρατών θα έχουν σήμερα συνομιλίες μέσω τηλεδιάσκεψης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.