Quantcast
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο μεγαλύτερος τσιγκούνης του NBA - enikonomia.gr
share

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο μεγαλύτερος τσιγκούνης του NBA

δημοσιεύτηκε:

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι μόνο ένας πολυεκατομμυριούχος σταρ του NBA, αλλά και ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας. Εκμεταλλευόμενος τη φήμη και τις γνωριμίες του έχει χτίσει τον δικό του επιχειρηματικό κολοσσό, έτσι ώστε η ζωή του μετά το μπάσκετ να είναι εξίσου άνετη.

Παρά το γεγονός πως οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι γεμάτοι με δεκάδες εκατομμύρια, καθώς η περιουσία του αγγίζει τα 86 εκατομμύρια δολάρια, ο ίδιος έχει τη φήμη του πιο τσιγκούνη μπασκετμπολίστα στο NBA, αφού φροντίζει να μην ξοδεύει τα λεφτά σου σε πράγματα που θεωρεί περιττά!

Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε εκπομπή του ESPN, δεν σπαταλάει τα χρήματά του ακόμη και για πολύ φθηνά πράγματα, αν θεωρεί πως δεν του είναι εντελώς απαραίτητα. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από προϊόντα τεχνολογίας, λόγω της καζούρας που του κάνουν οι συμπαίκτες του επειδή χρησιμοποιεί ακόμα τη μουσική υπηρεσία Pandora, η οποία περιλαμβάνει και διαφημίσεις και κοστίζει μόλις 4,99 δολάρια μηνιαίως.

«Δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου αν δεν υπάρχει wi-fi, δεν ανοίγω τα δεδομένα, δεν αγοράζω εφαρμογές και χρησιμοποιώ ακόμη το Pandora», δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. «Το ξέρεις ότι είσαι πλούσιος, έτσι;», τον ρώτησε περιπαικτικά ο παρουσιαστής, για να πάρει την απάντηση του Αμερικανού σούπερ σταρ: «Δεν πρόκειται να πληρώσω για τέτοια πράγματα».

Όπως φαίνεται, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προτιμάει να αξιοποιεί τα χρήματά του για πιο ουσιαστικούς σκοπούς. Είναι ένας από τους αθλητές με την πιο αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση. Το ίδρυμά του, το Lebron James Family Foundation, προσέφερε το 2015 περισσότερα από 41 εκατομμύρια δολάρια στο Πανεπιστήμιο του Άκρον, στο Οχάιο, προκειμένου να δοθούν υποτροφίες σε παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.


Πηγή πληροφοριών: Money Magazine

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.