Quantcast
Ρήγας: Τα κόμματα δεν πρέπει να κρύβονται, αλλά να τοποθετηθούν επί του ασφαλιστικού - enikonomia.gr
share

Ρήγας: Τα κόμματα δεν πρέπει να κρύβονται, αλλά να τοποθετηθούν επί του ασφαλιστικού

δημοσιεύτηκε:

Τώρα είναι η σειρά των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων να τοποθετηθούν στην πρόταση της κυβέρνησης επί του ασφαλιστικού δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας, μιλώντας στον ρ/σ «Στο κόκκινο» τόνισε πως η κυβέρνηση έδωσε το σχέδιο ως όφειλε και τώρα οφείλουν και οι πολιτικές δυνάμεις να απαντήσουν.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ασφαλιστικό είναι ανεξάρτητο με την κρίση που περνάμε, υπήρχε ως πρόβλημα και κατηγόρησε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης «που με το PSI και τα ομόλογα εξαφάνισαν τα αποθεματικά των ταμείων».

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Ρήγας είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι υπάρχει ο χρόνος και η δυνατότητα να έχουμε τις θέσεις των κομμάτων και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει διάλογος και με τους κοινωνικούς φορείς.

Όλοι, είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν υποχρέωση να μην κρύβονται γιατί οφείλουν ν’ απαντήσουν στον ελληνικό λαό για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ενώ δημιουργούν ένα κλίμα σαν να μην φταίνε, σαν να είναι αποστασιοποιημένοι από όλα αυτά τα οποία έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.