Quantcast
Ολάντ προς Πούτιν: Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να βρούμε λύσεις - enikonomia.gr
share

Ολάντ προς Πούτιν: Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να βρούμε λύσεις

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση με τον Ρώσο ομολόγό του είχε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, κατά την επίσκεψη του στην Μόσχα.«Oι χώρες της Δύσης και η Ρωσία πρέπει να αποφύγουν το ενδεχόμενο να χωριστούν από νέα τείχη», δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος στον Ρώσο ομόλογό του και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι πρέπει να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να ανεγερθούν άλλα τείχη που θα (μας) χωρίσουν. Κάποια στιγμή πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο ικανοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να βρούμε λύσεις.Υπάρχουν περίοδοι, όπου πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες».

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν από την πλευρά του ανέφερε πως «τα προβλήματα είναι δύσκολα». Ωστόσο, δήλωσε κι εκείνος την διάθεσή του για διάλογο: «Πιστεύω ότι οι συζητήσεις μας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Η σημερινή σας επίσκεψη, που είναι αρκετά σύντομη, είναι μια πραγματική επίσκεψη εργασίας η οποία θα αποφέρει αποτελέσματα και προόδους».

Παρόντες στην συνάντηση των δύο προέδρων ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, αλλά και ο Ζακ Οντιμπέρ, σύμβουλος του Φρανσουά Ολάντ σε θέματα διπλωματίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.