Quantcast
Οργισμένη απάντηση Ερντογάν σε Νετανιάχου: Εσύ είσαι ο τύραννος - enikonomia.gr
share

Οργισμένη απάντηση Ερντογάν σε Νετανιάχου: Εσύ είσαι ο τύραννος

δημοσιεύτηκε:

«Εγώ είμαι η φωνή των καταπιεσμένων κι εσύ των τυράννων», απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος,Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου και στο tweet του με το οποίο κατηγορεί την Τουρκία για κατοχή της Κύπρου και για σφαγές Κούρδων, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.

Να θυμίσουμε ότι επίθεση κατά του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, με αναφορά στην Κύπρο.

Στη συνέχεια,‘καταιγίδα’ αντιδράσεων από την τουρκική κυβέρνησηπροκάλεσε το tweet του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου που κατηγορεί την Τουρκία για εγκλήματα πολέμου.

Σε ομιλία του σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε λάβρος κατά του Νετανιάχου λέγοντας ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επιτέθηκε στην Τουρκία με ποταπές δηλώσεις επειδή ενοχλήθηκε που η Άγκυρα υποστηρίζει τους καταπιεσμένους και αδικημένους Παλαιστίνιους.

«Με το να μας κατηγορεί εμάς για εισβολέα στην Κύπρο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του. Μάλλον ήθελε να πει ότι εκείνοι είναι εισβολείς στην Παλαιστίνη και δολοφονούν γυναικόπαιδα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος για να συνεχίσει με τρόπο σκωπτικό και καταγγελτικό: «Νετανιάχου, λάθος πόρτα χτύπησες. Ο Ερντογάν είναι η φωνή των καταπιεσμένων. Εσύ είσαι η φωνή των τυράννων. Εσύ προκαλείς το κράτος σου να είναι τρομοκράτης. Εσείς είστε που οι στρατιώτες και οι αστυνομικοί σας κλωτσούν και σέρνουν γυναικόπαιδα. Νετανιάχου, εσύ είσαι ο τύραννος, εσύ! Εσύ είσαι ο αρχηγός ενός κράτους-τρομοκράτη. Εσένα μόνο σου ταιριάζει αυτό κι όχι στον Ερντογάν. Η Τουρκία πολεμά τους τρομοκράτες. Οι σφαγείς του Ισραήλ δεν έχουν δικαίωμα να κατηγορούν κανέναν, αν δεν δώσουν πρώτα οι ίδιοι λογαριασμοί».

Πηγή: sigmalive.com


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.