Quantcast
Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Ukip ο Νάιτζελ Φάρατζ - enikonomia.gr
share

Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Ukip ο Νάιτζελ Φάρατζ

δημοσιεύτηκε:

Παρελθόν από την ηγεσία του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας, Ukip (United Kindom Indepedent Party), φαίνεται πως είναι ο Νάιτζελ Φάρατζ. Όπως έγραψε πριν λίγα λεπτά η βρετανική εφημερίδα «The Independent» στην ηλεκτρονική της σελίδα, καθώς επίσης και ο Guardian, ο Βρετανός πολιτικός ανακοίνωσε την παραίτησή του στο πλαίσιο ομιλίας του στο Λονδίνο.

Ο άνθρωπος που σήκωσε την σημαία της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στο προσκήνιο με αφορμή τις εμπρηστικές του δηλώσεις σχετικά με τον ρόλο και το μέλλον της Ευρώπης δήλωσε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να γίνει πολιτικός καριέρας.

«Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας υπέρ του Brexit ήθελα να πάρω τη χώρα μου πίσω, τώρα θέλω να πάρω τη ζωή μου πίσω», δήλωσε ο Νάιτζελ Φάρατζ ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν πρόκειται να αναθεωρήσει την απόφασή του περί παραίτησης αυτή τη φορά, όπως συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την τελευταία του ομιλία ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε πως το έργο που ξεκίνησε πριν 17 χρόνια ολοκληρώθηκε με την ψήφο των Βρετανών πολιτών υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.