Quantcast
Περισσότερες εισηγμένες κινεζικές επιχειρήσεις προβλέπουν αύξηση της κερδοφορίας τους - enikonomia.gr
share

Περισσότερες εισηγμένες κινεζικές επιχειρήσεις προβλέπουν αύξηση της κερδοφορίας τους

δημοσιεύτηκε:

Περισσότερες από τρεις στις τέσσερις εισηγμένες κινεζικές εταιρίες προβλέπουν αυξημένα κέρδη για το 2016 συγκριτικά με ένα χρόνο νωρίτερα, προσφέροντας περαιτέρω ενδείξεις ότι βελτιώνεται το μακροοικονομικό περιβάλλον της χώρας.

Από τις 1.731 εταιρίες που υπέβαλαν τις προβλέψεις τους στα χρηματιστήρια έως την Κυριακή, οι 1.311 επιχειρήσεις – 75,7% του συνόλου – είπαν ότι τα κέρδη τους, βάσει μη ελεγμένων ισολογισμών, αυξήθηκαν σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την Wind Info, μια εταιρία παροχής χρηματοοικονομικών πληροφοριών.

Το ποσοστό είναι υψηλότερο από το 65,3% των εισηγμένων εταιριών που ανακοίνωσαν αύξηση των κερδών τους σε ετήσια βάση τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2016.

Άλλο ένα 20,9% των επιχειρήσεων είπαν ότι τα κέρδη τους το 2016 ίσως μειωθούν σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ οι υπόλοιπες ανέφεραν ότι είναι αβέβαιο εάν θα υπάρξουν μεταβολές, ανέφερε η Wind Info said.

Οι εισηγμένες εταιρίες καταθέτουν στα χρηματιστήρια τις προβλέψεις τους βάσει των μη ελεγμένων ισολογισμών τους πριν ανακοινώσουν τα ετήσια ελεγμένα οικονομικά τους αποτελέσματα μεταξύ του Ιανουαρίου και του Απριλίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.