Quantcast
Πωλείται η πολυτελής μεζονέτα της Ριάνα-ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Πωλείται η πολυτελής μεζονέτα της Ριάνα-ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Έναντι 16, 9 εκατ. δολαρίων πωλείται η πολυτελής μεζονέτα στην οποία διαμένει η ποπ τραγουδίστρια, Ριάνα στη Νέα Υόρκη.

Η 29χρονη ποπ σταρ νοικιάζει το διαμέρισμα έναντι 50 χιλιάδων δολαρίων το μήνα από τον Γάλλο φωτογράφο μόδας Αντουάν Βεργκλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε που μετακόμισε (το 2013)στο Μανχάταν από το Λος Άντζελες.

Το διαμέρισμα των 433 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει μια τεράστια βεράντα, μία μεγάλη κουζίνα και έχει θέα από το μπάνιο στο εμβληματικό κτήριο του “Empire State Building”.

Στο διαμέρισμα φτάνει κανείς με ασανσέρ που κλειδώνει στον επάνω όροφο της μεζονέτας όπου βρίσκεται το καθιστικό σε σχήμα L, τραπεζαρία και χώρο ψυχαγωγίας.

Υπάρχει και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπαρ. Στον κάτω όροφο βρίσκεται μία σουίτα με μπάνιο για επισκέπτες ή το προσωπικό και δύο πιο μεγάλα υπνοδωμάτια.

Η κύρια σουίτα είναι γωνιακή και διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με θέα στα βόρεια και δυτικά της πόλης, ένα δωμάτιο-ντουλάπα και ένα μπάνιο με καμπίνα ντουζ και μπανιέρα κάτω από το παράθυρο που έχει ως θέα το Empire State Building.

Η μεζονέτα του 11ου και 12ου ορόφου που διαμένει η Ριάνα διαθέτει τζάκι και βρίσκεται στα όρια του Σόχο με την Τσάινα Τάουν και τη Μικρή Ιταλία.



Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ:wmagazine.com

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.