Quantcast
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Μπλόκο» της Ρωσίας σε BBC και Radio Liberty - Οι αντιδράσεις - enikonomia.gr
share

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Μπλόκο» της Ρωσίας σε BBC και Radio Liberty – Οι αντιδράσεις

δημοσιεύτηκε:

Τέλος στην μετάδοση της εκπομπής της ρωσικής υπηρεσίας του BBC, του Radio Liberty αλλά και στην πρόσβαση στο μέσο ενημέρωσης Meduza έβαλε ο Εθνικός Φορέας Τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA .

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε την Πέμπτη ότι η βρετανική ραδιοφωνική εταιρεία (BBC) χρησιμοποιείται για να υπονομεύσει την εσωτερική πολιτική κατάσταση και την ασφάλεια στη Ρωσία

BBC : Ο αποκλεισμός του στη Ρωσία δεν θα το σταματήσει από το να παρέχει ακριβείς ειδήσεις

Το βρετανικό BBC ανακοίνωσε σήμερα ότι η πρόσβαση σε σωστή πληροφόρηση είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να καταστήσει τις ειδήσεις του διαθέσιμες στη Ρωσία αφού η χώρα περιόρισε την πρόσβαση στις ρωσόφωνες ιστοσελίδες του.

«Η πρόσβαση σε ακριβή, ανεξάρτητη πληροφόρηση είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο δεν θα πρέπει να το αρνείται κανείς στους πολίτες της Ρωσίας, εκατομμύρια εκ των οποίων βασίζονται στο BBC News κάθε εβδομάδα», ανέφερε σήμερα το BBC. «Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να καταστήσουμε το BBC News διαθέσιμο στη Ρωσία, και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.