Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) να δημοσιοποιήσει τις αξιολογήσεις του, για την έκτακτη χρήση των δύο κύριων κινεζικών εμβολίων κατά της COVID-19, όπως επίσης και του εμβολίου της Moderna, σύμφωνα με τη βοηθό γενική διευθύντρια του οργανισμού, Μαριάντζελα Σιμάο.
Η Σιμάο δήλωσε ότι η ανεξάρτητη επιτροπή του ΠΟΥ αξιολογεί το εμβόλιο της Moderna αλλά και ένα εμβόλιο της κινεζικής Sinopharm, ενώ θα εξετάσει και ένα άλλο σημαντικό κινεζικό εμβόλιο που παρασκευάζεται από την by Sinovac Biotech, την επόμενη εβδομάδα. Όπως πρόσθεσε: «Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας ή στο τέλος της, θα έχουμε την τελική αξιολόγηση αυτών των τριών εμβολίων».
ΠΟΥ: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η αξιολόγηση του εμβολίου της Moderna
δημοσιεύτηκε:
20:46
, 30 Απριλίου 2021
Διεθνή
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
2 ώρες πριν
Χριστούγεννα 2025: Νέος «οδηγός» για να κάνετε φθηνές διακοπές σε χειμερινούς προορισμούς – Δείτε...
2 ώρες πριν
Ακρίβεια: Νέο ράλι ανόδου τιμών στα κρέατα, στον καφέ και στην σοκολάτα – Πόσο θα κοστίσει φέτος...
4 ημέρες πριν
Πετραλιάς: Έρχεται ρύθμιση για τα παρακρατηθέντα 13 εκατ. ευρώ των εργαζομένων της ΕΝΑΕ
ENIKOS NETWORK
Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ποιοι θα πάρουν περισσότερα και τι αλλάζει φέτος – Τι ισχύει σε περίπτωση παραίτησης ή απόλυσης
