Quantcast
Στην κατηγορία 5 αναβαθμίστηκε ο κυκλώνας Μαρία- Στους 50 οι νεκροί από την «Ίρμα» στη Φλόριντα - enikonomia.gr
share

Στην κατηγορία 5 αναβαθμίστηκε ο κυκλώνας Μαρία- Στους 50 οι νεκροί από την «Ίρμα» στη Φλόριντα

δημοσιεύτηκε:

Στην κατηγορία 5 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον αναβαθμίστηκε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ο κυκλώνας «Μαρία», που απειλεί άμεσα την Καραϊβική. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC), οι άνεμοι πνέουν πλέον με ταχύτητα έως και 260 χιλιομέτρων την ώρα.

«Η Μαρία έγινε ένας δυνητικά καταστροφικός κυκλώνας κατηγορίας 5 και «πλησιάζει τη Δομίνικα», αναφέρει το νεότερο δελτίο ενημέρωσης του NHC. Όπως σημειώνεται στο ίδιο δελτίο, ο κυκλώνας Μαρία βρίσκεται περίπου 25 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Δομίνικας.

Στους 50 οι νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα Ίρμα


Ο αριθμός των νεκρών στη Φλόριντα έφτασε τους 50, ενώ η αμερικανική πολιτεία συνεχίζει να μετράει τις πληγές της μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα.


Ο αριθμός των νεκρών στη Φλόριντα έφτασε τους 50, ενώ η αμερικανική πολιτεία συνεχίζει να μετράει τις πληγές της μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα. Μέχρι τη Δευτέρα, περισσότεροι από 370.000 άνθρωποι παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση, ενώ υπολογίζεται πως συνολικά 15 εκατομμύρια πελάτες της εταιρείας ηλεκτρισμού υπέστησαν διακοπή του ρεύματος λόγω του τυφώνα Ίρμα.


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.