Quantcast
Στο δικαστήριο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τζο Κοξ ο Τόμας Μέιρ - enikonomia.gr
share

Στο δικαστήριο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τζο Κοξ ο Τόμας Μέιρ

δημοσιεύτηκε:

Ο Τόμας Μέιρ οδηγήθηκε σε δικαστήριο του Λονδίνου, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτού Τζο Κοξ. Λίγες ώρες νωρίτερα, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία στον Τόμας Μέιρ, φερόμενο δράστη της δολοφονίας της βουλευτίνας Τζο Κοξ.

«Ασκήσαμε δίωξη σε έναν άνδρα για ανθρωποκτονία, σοβαρή σωματική βλάβη, κατοχή όπλου με πρόθεση διάπραξη εγκλημάτων και κατοχή επιθετικού όπλου», δήλωσε ο Νικ Γουάλεν, επικεφαλής της αστυνομίας του Γιόρκσαϊρ, σε ανακοίνωση του.

Ο Τόμας Μέιρ, 52 ετών, αναμένεται να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές στο Γουστμίνστερ στο Λονδίνο, ανέφερε ο Γουάλεν.


Όταν ρωτήθηκε για το όνομά του σε δικαστήριο του Λονδίνου, ο Τόμας Μέιρ που κατηγορείται για τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτή Τζο Κοξ, δήλωσε: “Το όνομα μου είναι, θάνατος στους προδότες. Ελευθερία στη Βρετανία.

Ο Τόμας Μέιρ παρουσιάστησε στο Δικαστήριο του Γουεστμίνστερ, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κοξ, που προκάλεσε σοκ στη Βρετανία, ενώ είχε ως πολιτική συνέπεια της διακοπή της προεκλογικής εκστρατείας αναφορικά με το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα την επόμενη εβδομάδα, αναφορικά με την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην ΕΕ.

Ο Μέιρ βαρύνεται με την κατηγορία της δολοφονίας της Κοξ, αλλά και με κατηγορίες σχετικές με την κατοχή πυροβόλου όπλου, αλλά κι άλλου επιθετικού όπλου.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.