Quantcast
Συμβόλαια 18 δισ. στο πλαίσιο της πέμπτης έκθεσης Κίνας - Ευρασίας - enikonomia.gr
share

Συμβόλαια 18 δισ. στο πλαίσιο της πέμπτης έκθεσης Κίνας – Ευρασίας

δημοσιεύτηκε:

Συμβόλαια, συνολικής αξίας 18 δισ. δολαρίων, υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της πέμπτης έκθεσης Κίνας – Ευρασίας (China – Eurasia) στο Ουρούμτσι της αυτόνομης βορειοδυτικής περιφέρειας Σιντζιάνγκ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που διήρκεσε από τις 20 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, υπογράφηκαν συμβόλαια σε τομείς, όπως των επιστημών, της γεωργίας, των ορυκτών πόρων, της ενέργειας, της μεταποίησης και τον χρηματοπιστωτικό. Συνολικά, υπογράφηκαν 16 προγράμματα επιχειρηματικών οικονομικών συνεργασιών.

Αποστολές από 57 χώρες και περιφέρειες και έξι διεθνείς Οργανισμούς παρακολούθησαν την έκθεση, μαζί με 3.500 επαγγελματίες αγοραστές. Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 2.192 εταιρείες, μεταξύ των οποίων 418 ξένες. Κατά την προηγούμενη έκθεση, είχαν υπογραφεί συμβόλαια εξωτερικού εμπορίου, ύψους 6 δις δολαρίων, με κινεζικές εταιρείες.

Ο επικεφαλής της γραμματείας της έκθεσης δήλωσε ότι αυτή ενισχύει περαιτέρω τη συνεργασία της Σιντζιάνγκ με το εξωτερικό και παίζει έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση της οικονομικής ζώνης του δρόμου του μεταξιού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.