Quantcast
Συμβούλιο της Ευρώπης: Υπερψηφίστηκαν δύο εκθέσεις για την πληροφόρηση μέσω διαδικτύου - enikonomia.gr
share

Συμβούλιο της Ευρώπης: Υπερψηφίστηκαν δύο εκθέσεις για την πληροφόρηση μέσω διαδικτύου

δημοσιεύτηκε:

Αρχίζει η συμμετοχή του δήμου Ηρακλείου στο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO για τις «Πόλεις που Μαθαίνουν». Οι δράσεις θα υλοποιηθούν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, από τις 3 έως τις 5 και από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου, σε μη εργάσιμες ώρες.

Πρόκειται για δράσεις παρέμβασης που θα περιλαμβάνουν εμπλουτισμένες εισηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια και τεχνικές συμμετοχικού σχεδιασμού, ώστε οι συμμετέχοντες να λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα ως τα δομικά υλικά μίας κοινότητας που μαθαίνει, δημιουργεί και αναπτύσσεται Διά Βίου.

Με αυτό το δεδομένο, η αντιδημαρχία Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Καινοτομίας προσκαλεί πολίτες, φορείς και συλλογικότητες να συμμετάσχουν στις δράσεις παρέμβασης, που έχουν στόχο την ενημέρωση για το δίκτυο της UNESCO, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την ανάδυση καινοτόμων ιδεών και την ευαισθητοποίηση για τη δυναμική της πολιτισμικής ταυτότητας του Ηρακλείου.

«Η προσπάθεια αυτή θα ενισχύσει την κοινωνική συνοχή και θα συμβάλει στο σχέδιο του δήμου Ηρακλείου για μία βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου»,  επισημαίνει ο δήμος, σημειώνοντας πως για την αρτιότερη διοργάνωση των δράσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31/01/2017στο email [email protected], με ονοματεπώνυμο και φορέα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.