Quantcast
Τέρνμπουλ: Σημαντικός είναι ο ρόλος των Κινέζων τουριστών - enikonomia.gr
share

Τέρνμπουλ: Σημαντικός είναι ο ρόλος των Κινέζων τουριστών

δημοσιεύτηκε:

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ, δήλωσε σήμερα ότι οι Κινέζοι τουρίστες έχουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η Αυστραλία για την ανάπτυξη του τουρισμού της, μέχρι το 2020.

Μιλώντας στην 16η διοργάνωση ειδικού φόρουμ ( 16th Annual Tourism and Transport Forum Leadership Summit) ο Τέρνμπουλ έδωσε έμφαση στην αύξηση των τουριστών την περίοδο 2015-2016.

“Μόνο γι’ αυτό το μήνα, τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε σε ετήσια βάση -για πρώτη φορά- περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες στην Αυστραλία, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στην αύξηση των Κινέζων τουριστών που επισκέπτονται την Αυστραλία, εξηγώντας ότι η θετική αυτή εξέλιξη, θα ενισχύσει την ανάπτυξη των διμερών εμπορικών σχέσεων, των εξαγωγών και της οικονομίας.

“Γνωρίζουμε ότι ο τουρισμός ενισχύει τους προσωπικούς δεσμούς στη χώρα μας και βοηθάει την ανάπτυξη του εμπορίου, αλλά και την εισροή επενδύσεων. Για τους Κινέζους τουρίστες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θ’ αγοράσουν προϊόντα από την Αυστραλία ή υπηρεσίες, μετά την επίσκεψή τους,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τέρνμπουλ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.