Quantcast
Thomas Cook: Άνοδος πωλήσεων σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αίγυπτο - enikonomia.gr
share

Thomas Cook: Άνοδος πωλήσεων σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αίγυπτο

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση κατέγραψαν του κορυφαίου τουριστικού οργανισμού Thomas Cook στο τρίμηνο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014 σύμφωνα με τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία του ομίλου.

Μάλιστα στελέχη της Thomas Cook, ανέφεραν πως τα έσοδα σε ενιαία βάση μετρήσεων ήταν διογκωμένα κατά 1,6%, ή κατά 24 εκατομμύρια λίρες, συγκριτικά με το αντίστοιχο α’ τρίμηνο του 2013/2014, και διαμορφώθηκαν σε 1,519 δισεκατομμύρια λίρες.

Μεταξύ άλλων οι συνολικές πωλήσεις βρίσκονται σε αντιστοιχία με τις προσδοκίες του ομίλου, καθώς το 85% του τρέχοντος χειμερινού προγράμματος έχει ήδη πωληθεί, σχεδόν κατ αντιστοιχία με τα περυσινά επίπεδα.

Πάντως, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Τουρκία και οι Κανάριες Νήσοι, ενώ ενισχύονται τα μεγέθη των βρετανών που κατευθύνονται προς την Αίγυπτο και ΗΠΑ εξαιτίας των νέων αεροπορικών συνδέσεων.

Επιπλέον, μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το 41% του καλοκαιρινού προγράμματος του 2015, δηλαδή 3% περισσότερο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο, με τις κρατήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο να βρίσκονται 5% υψηλότερα αλλά και η πτώση  των τιμών κατ 1%  σε σύγκριση με πέρσι.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.