Quantcast
Τουρκία: Στις ουρές για μπαγιάτικο ψωμί - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τουρκία: Στις ουρές για μπαγιάτικο ψωμί – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στις ουρές για μπαγιάτικο ψωμί περιμένουν πολλοί πολίτες στην Τουρκία. Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ oι ουρές στους φούρνους είναι τεράστιες για το μπαγιάτικο ψωμί καθώς πωλείται σε μισή τιμή από το φρέσκο και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν 4 και 5 ώρες προκειμένου να το πάρουν. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι ορισμένοι φούρνοι δίνουν και δωρεάν ψωμί στους πολίτες.

Πολίτες εξηγούν στον τηλεοπτικό σταθμό FOX γιατί περιμένουν στην ουρά για να πάρουν μπαγιάτικο ψωμί.

” Δεν έχουμε δουλειά, δεν έχουμε χρήματα. Αν είχα δεν θα περίμενα σε αυτή την ουρά για το ψωμί”, ανέφερε μια κάτοικος της Τουρκίας.


” Άλλος ντρέπεται αλλά γιατί να ντραπούμε. Ρεζίλι”, σημείωσε άλλος πολίτης.


“Εγώ βγάζω λίγα χρήματα. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα ,ούτε χρήματα, ούτε σπίτι. ‘Ασε,” σημείωσε άλλος πολίτης

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες εικόνες στην Τουρκία υπήρχαν το 1994 και 1995.



Η τουρκική κυβέρνηση στέλνει υπαλλήλους στα σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η τουρκική κυβέρνηση στέλνει υπαλλήλους στα μπακάλικα και στα σούπερ μάρκετ προκειμένου να ελέγξουν τις τιμές στο κοτόπουλο, στο κρέας κλπ.

Και αυτό διότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θεωρεί ότι φταίνε και τα σούπερ μάρκετ για τις ανατιμήσεις που έχουν γίνει στα προϊόντα παρά το γεγονός ότι ο πληθωρισμός της χώρας έχει φτάσει στο 5% , έχει αυξηθεί κατά 150% το ρεύμα και το φυσικό αέριο κατά 200% .

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τον ΣΚΑΙ:

.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.