Quantcast
Τουρκία: Επιδότηση έως 6.000 δολ. ανά πτήση με τουρίστες για τους Tour Operators! - enikonomia.gr
share

Τουρκία: Επιδότηση έως 6.000 δολ. ανά πτήση με τουρίστες για τους Tour Operators!

δημοσιεύτηκε:

Επιδοτήσεις μέχρι 6.000 δολάρια ανά πτήση ανάλογα με τους επιβάτες της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση της Τουρκία στους Tour Operators από αρχές Απριλίου έως τέλη Μάιου 2016, προκειμένου να σωθεί η φετινή τουριστική χρονιά της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού της χώρας, Μάρ  Ουνάλ, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της fvw.

Ειδικότερα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «Η κυβέρνηση σκοπεύει να προβεί σε αυτήν την ενέργεια λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που καταγράφηκε στην Κωνσταντινούπολη. Οι προκρατήσεις  των τουριστικών πακέτων για την Τουρκία έχουν μειωθεί από 50 % έως 60% αυτήν τη περίοδο  (λόγω της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης που καταγράφηκε στην Κωνσταντινούπολη που στοίχισε την ζωή 10 Γερμανών) σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής.Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν πρόσφατα από πολλά γερμανικά τουριστικά πρακτορεία της Γερμανίας». 

Ακόμη ο υπουργός Τουρισμού της Τουρκίας, Μάρ Ουνάλ δήλωσε πρόσφατα ότι: « Η τρομοκρατία είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να ανατραπεί η εντύπωση ότι η Τουρκία είναι επικίνδυνος τουριστικός προορισμός».

«Γερμανοί εκπρόσωποι του τουρισμού συμφωνούν ότι η Τουρκία πρέπει να αναλάβει δράση σύντομα. Με 5 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, η χώρα δεν μπορεί να αντικατασταθεί ως τουριστικός προορισμός. Ακόμη η διοίκηση του τουριστικού πρακτορείου, Bentour σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας θα προβεί σε ενέργειες marketing ( όπως προώθηση τουριστικών πακέτων για την Τουρκία σε όλη την  Ευρώπη).  

Πιο συγκεκριμένα, θα προωθηθεί ο σταθμός «Bentour Turkey Express» με κάθε ένα από τα 20 βαγόνια μίας συγκεκριμένης περιοχής της Τουρκίας σε όλες της χώρες της Ευρώπης», προστίθεται  στο σχετικό δημοσίευμα της fvw.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.