Quantcast
TÜRSAB: Στόχος οι 400.000 τουρίστες από την Ιαπωνία για το 2015 - enikonomia.gr
share

TÜRSAB: Στόχος οι 400.000 τουρίστες από την Ιαπωνία για το 2015

δημοσιεύτηκε:

Τρόπους ενίσχυσης των τουριστών από την Ιαπωνία αναζητούν οι Τουριστικοί πράκτορες της Τουρκίας και σύμφωνα με τον επικεφαλή της TÜRSAB, Μπασαράν Ουλούσλη έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας για το θέμα αυτό.

Ο επικεφαλής της TÜRSAB ανέφερε μεταξύ άλλων στο eTN ότι: «Ο κλάδος στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των τουριστών από την Ιαπωνία (από 170.000 σε 400.000), προσπαθώντας να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην ιαπωνική αγορά». Και συνέχισε  λέγοντας  ότι: «σε ετήσια βάση, η Ιαπωνία τροφοδοτεί τις αγορές του εξωτερικού με 22 εκατομμύρια τουρίστες».

Οι ελπίδες λοιπόν  της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας (TÜRSAB),  στρέφονται στην προώθηση μεγαλύτερου εύρους προορισμών της Τουρκίας στη συγκεκριμένη αγορά, ιδίως στα νοτιοανατολικά της χώρας.
«Οι Ιαπωνέζοι αγαπούν την Κωνσταντινούπολη, την Καππαδοκία και το Ντενιζλί. Εμείς θέλουμε να προσθέσουμε και άλλους προορισμούς, όπως οι Μαρντίν, Σανλιούρφα και Γκαζιαντέπ, γιατί πιστεύουμε ότι θα προσελκύσουν την προσοχή των Ιαπώνων με τον πολιτισμό και την ιστορία τους. Θα προσελκύσουμε Ιάπωνες με την κουζίνα της Γκαζιαντέπ»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ουλούσλη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.