Quantcast
Twitter: Ποιους χρήστες θέλει να χρεώνει ο Ίλον Μασκ - enikonomia.gr
share

Twitter: Ποιους χρήστες θέλει να χρεώνει ο Ίλον Μασκ

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μια μικρή χρέωση για συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών του Twitter άφησε ο Ίλον Μασκ μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρείας έναντι 44 δισ. δολαρίων από τον ίδιο.

Όπως μεταδίδει το business-standard.com που επικαλείται πληροφορίες από το Reuters, για τους περιστασιακούς χρήστες του Twitter η πλατφόρμα της εταιρείας θα είναι πάντα χωρίς χρέωση καθώς ο επιχειρηματίας επιδιώκει να το κάνει πιο προσβάσιμο στους περισσότερους Αμερικανούς πολίτες.

«Το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν για τους περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως υπάρξει μια μικρή χρέωση για τους εμπορικούς/κρατικούς χρήστες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μασκ σε ανάρτησή του στο twitter.

Ωστόσο από την πλευρά του το Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα αυτό στο Reuters.

Οι αλλαγές στο twitter

Ο Μασκ πρότεινε πρόσφατα να γίνουν κάποιες αλλαγές στο Twitter, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση μιας συμφωνίας εξαγοράς της εταιρείας από τον ίδιο.
Μερικές από αυτές ήταν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να δίνει νέες παροχές στους χρήστες αλλά συγχρόνως να ελέγχεται και η ταυτότητα όλων των πολιτών. Επίσης είχε προτείνει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη συνδρομητική υπηρεσία του Twitter ” Blue premium”, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η μείωση της τιμής.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.