Quantcast
Ζευγάρι κέρδισε τζακ ποτ 5 εκατομμυρίων και τώρα είναι στα δικαστήρια! - enikonomia.gr
share

Ζευγάρι κέρδισε τζακ ποτ 5 εκατομμυρίων και τώρα είναι στα δικαστήρια!

δημοσιεύτηκε:

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του ένα ζευγάρι που μπορεί κάποτε να το ένωσε η αγάπη, σήμερα, όμως, το χωρίζει το χρήμα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι στον Καναδά που πριν λίγο καιρό κέρδισε στη λοταρία το ποσό των έξι εκατομμυρίων δολαρίων. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Toronto Star», στις 28 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία, η Ντενίζ Ρόμπερτσον εμποδίζει τον πρώην της, Μορίς Τιμπό, να εξαργυρώσει το τυχερό δελτίο.

Ο Μορίς Τιμπό έφυγε από το σπίτι τους στο Οντάριο, πέντε ημέρες μετά την κλήρωση του τζακ ποτ. Το ζευγάρι ζούσε μαζί για δυόμισι χρόνια και η Ντενίζ Ρόμπερτσον ανέφερε στην ένορκη κατάθεσή της: «ο Μορίς κι εγώ αγοράζαμε δελτία του «Lotto 649» σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας. Κάποιες φορές αγόραζε εκείνος τα δελτία και κάποιες φορές εγώ. Μερικές φορές του έδινα χρήματα και αγόραζε τα δελτία όταν έβγαινε για να πάρει τσιγάρα».

«Πάντοτε λέγαμε πως αν κερδίζαμε, τα λεφτά θα ήταν και των δυο μας», επεσήμανε η Ντενίζ Ρόμπερτσον. Όπως υποστηρίζει, ο Μορίς Τιμπό ήταν ένας από τους δύο νικητές του τζακ ποτ των 12 εκατομμυρίων δολαρίων που έδινε το «Lotto 649» στις 20 Σεπτεμβρίου. Όταν εκείνη τον ρώτησε αν το δελτίο τους είχε κερδίσει, ο Τιμπό το αρνήθηκε. Στις 25 Σεπτεμβρίου, η Ντενίζ Ρόμπερτσον επέστρεψε σπίτι της και είδε πως όλα τα υπάρχοντα του -όπως και ο ίδιος- είχαν εξαφανιστεί. Τον έψαξε και ανακάλυψε πως είχε παραιτηθεί και από τη δουλειά του.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος Τιμπό δήλωσαν στην «Toronto Star» πως σκεφτόταν μήνες πριν να εγκαταλείψει τη σύντροφό του, απλά τα λεφτά του έδωσαν τη δυνατότητα να το πράξει.

Η Ντενίζ Ρόμπερτσον ζητεί μερίδιο από τα χρήματα, όπως είχαν συμφωνήσει προφορικά, και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης!


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.