Quantcast
Eυρωπαϊκά Χρηματιστήρια: Μικρή πτώση - Άνοδος της Wall Street - enikonomia.gr
share

Eυρωπαϊκά Χρηματιστήρια: Μικρή πτώση – Άνοδος της Wall Street

δημοσιεύτηκε:

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Stoxx Europe 600 έκλεισε με απώλειες 0,1%, μετά την επίθεση των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας κατά τρομοκρατών στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού. Ο γαλλικός CAC 40 υποχώρησε 0,6% και ο γερμανικός DAX 0,1%, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 αυξήθηκε 0,2%.

Οι αμερικανικές μετοχές διεύρυναν τα κέρδη τους στο τέλος της πρωινής συνεδρίασης, ενώ οι επενδυτές περιμένουν την ανακοίνωση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed για να δουν αν θα αυξήσει τα επιτόκια της φέτος.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωνε πριν από λίγο άνοδο 146 μονάδων ή 0,8% στις 17.636 μονάδες. Αντίστοιχα, ο S&P 500 και ο Nasdaq κατέγραφαν κέρδη 0,8% και 0,9%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Apple αυξανόταν 2,9% στα 117,01 δολάρια, καθώς η Goldman Sachs εξέδωσε ένα αισιόδοξο σημείωμα για την εταιρεία, δηλώνοντας ότι αναμένει πως θα έχει επαναλαμβανόμενα έσοδα από υπηρεσίες, όπως η μουσική και οι πληρωμές.

Οι ενεργειακές εταιρείες έχασαν κάποια από τα κέρδη που είχαν νωρίτερα, μετά την πτωτική πορεία που πήραν οι τιμές του πετρελαίου λόγω της αύξησης των αποθεμάτων.

 

Πηγή: Wall Street Journal

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.