Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Zητούν νέα μείωση κατώτατου μισθού» κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει την εξοργιστική απαίτηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που βάζει «φωτιά» στην πρώτη αξιολόγηση.

Επίσης η «Αγορά»:

● φέρνει στο φως τις πιέσεις των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση για ψήφιση νέων μέτρων ύψους  6,3 δισ. ευρώ μέσα στην άνοιξη.

● αποκαλύπτει ότι παραμένουν στα αζήτητα κονδύλια 450 εκατ. ευρώ που έχει εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Ενωση για την Ελλάδα, ως πρώτη βοήθεια για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

● φιλοξενεί  άρθρο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και  επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά υπό τον τίτλο: «Προοδευτική Συμμαχία για την Κεντροαριστερά».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος δηλώνει: ««Κερδίσαμε τρεις εκλογές κι αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε»  και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τονίζει: «Η διεύρυνση της Ν.Δ. να γίνει προς το κέντρο».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην Αγορά: David Bowie –

Συλλεκτικό CD και μαζί Rabbids

DAVID BOWIE

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα μια συλλεκτική προσφορά. Το πρώτο άλμπουμ του θρύλου της μουσικής.

Rabbids
Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.
 Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.