Quantcast
Πάσχα 2023: Αυξημένη κίνηση στην αγορά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πάσχα 2023: Αυξημένη κίνηση στην αγορά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Αυξημένη ήταν και σήμερα Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου η κίνηση στην αγορά, από καταναλωτές που άφησαν για την τελευταία στιγμή τις αγορές τους για το πασχαλινο τραπέζι, είτε γιατί δεν πρόλαβαν, είτε γιατί ήλπιζαν σε πτώση των τιμών.

Πολλοί έμποροι εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών. Στην αγορά υπήρχε επάρκεια προϊόντων, ενώ οι τιμές παρουσίασαν μικρές διαφορές σε σύγκριση με πέρυσι.

Στο Καλάθι του Πάσχα, στα σουπερμάρκετ ο οβελίας κοστίζει από 9,69-10,99 ευρώ το κιλό, στα συνοικιακά κρεοπωλεία και στη Βαρβάκειο από 12,70-15 ευρώ κιλό. Υπάρχει μία μικρή απόκλιση των τιμών σε σχέση με πέρυσι ενώ οι έμποροι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την καταναλωτική κίνηση στη Βαρβάκειο καθώς παρατηρείται μία αύξηση 30% σε σχέση με πέρυσι. Η Βαρβάκειος έμεινε ανοιχτή μέχρι τις 4 μμ.

Αυξημένη η κίνηση και στη Θεσσαλονίκη. Για αρνί και κατσίκι, το κιλό φτάνει τα 14 ευρώ, είναι 2 ευρώ ακριβότερο από τις προηγούμενες μέρες. Η αγορά στη Θεσσαλονίκη έμεινε ανοιχτή μέχρι τις 4 μμ. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση και στην πασχαλινή αγορά στην Κομοτηνή για αγορές και δώρα της τελευταίας στιγμής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.