Quantcast
Wall Street: Έκλεισε με κέρδη αντιστρέφοντας τις αρχικές ζημιές - enikonomia.gr
share

Wall Street: Έκλεισε με κέρδη αντιστρέφοντας τις αρχικές ζημιές

δημοσιεύτηκε:

Με κέρδη έκλεισε η Wall Street, ανακάμπτοντας από τις απώλειες που σημείωνε στην αρχή της συνεδρίασης λόγω των αδύναμων στοιχείων για τη μεταποίηση στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,39% στις 17.545,18 μονάδες, ο S&P 500 αυξήθηκε 0,52% στις 2.102,44 μονάδες, ενώ ακόμη μεγαλύτερη άνοδο (0,86% στις 5.091,70 μονάδες) σημείωσε ο Nasdaq.

Οι αμερικανικές μετοχές κινούνται σε ένα μικρό εύρος φέτος το καλοκαίρι, καθώς οι επενδυτές είχαν να αντιμετωπίσουν τα υποτονικά εταιρικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο, την αναστάτωση στις κινεζικές αγορές και την αναταραχή για την ελληνική οικονομία. Ο Dow έχει υποχωρήσει 0,8% από την αρχή του Αυγούστου.

Οι εταιρείες του S&P 500 είναι σε τροχιά να σημειώσουν τριμηνιαία μείωση των κερδών τους κατά 0,8%, με βάση τα αποτελέσματα που έχουν ανακοινώσει 465 εταιρείες. Το επίκεντρο της προσοχής στις τελευταίες συνεδριάσεις εστιάσθηκε σε μεγάλο βαθμό και πάλι στον χρόνο που θα αυξήσει τα επιτόκια η Fed, με τους επενδυτές να θεωρούν πιθανή την αύξησή τους ακόμη και από την προσεχή συνεδρίαση της κεντρικής τράπεζας τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: Wall Street Journal

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.