Quantcast
Wall Street: Έκλεισε με μικρή πτώση - enikonomia.gr
share

Wall Street: Έκλεισε με μικρή πτώση

δημοσιεύτηκε:

Με μικρές απώλειες έκλεισε η Wall Street, υπό το βάρος της πτώσης των ενεργειακών μετοχών και των μετοχών του κλάδου υγείας καθώς και των απογοητευτικών στοιχείων της εταιρείας Qualcomm.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε οριακή πτώση 0,02% στις 17.864 μονάδες. O S&P 500 και ο Nasdaq υποχώρησαν 0,11% και 0,29%, αντίστοιχα.

H Qualcomm άσκησε τη μεγαλύτερη πίεση στον S&P 500, καθώς κατρακύλησε 16,7% μετά την ανακοίνωση κερδών κατώτερων του αναμενόμενου.

Οι απώλειες περιορίσθηκαν από τα ισχυρά τριμηνιαία αποτελέσματα της Facebook, τα οποία ώθησαν στα ύψη τη μετοχή της και την άνοδο 0,4% του χρηματοπιστωτικού τομέα. Η μετοχή της Facebook σημείωνε άνοδο 5,1% στα 109,25 δολάρια, πριν το κλείσιμο της αγοράς.

Οι μειώσεις των μετοχών ανέκοψαν το ράλι του Οκτωβρίου, όταν σημειώθηκε η καλύτερη επίδοση 4ετίας των βασικών δεικτών.

Οι οκτώ από τους δέκα μεγαλύτερους κλαδικούς δείκτες του S&P 500 σημείωναν απώλειες. Ο δείκτης ενέργειας υποχωρούσε 1,1% και ο δείκτης του κλάδου υγείας κατά 0,5%.

Μία επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας ξεκίνησε έρευνα για τις αυξήσεις των τιμών φαρμάκων, ζητώντας στοιχεία από τέσσερις φαρμακοβιομηχανίες, μεταξύ των οποίων και της Valeant Pharmaceuticals.

 

Πηγή: WSJ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.