Quantcast
Wall Street: Έχασε τα κέρδη μετά τον φόβο για τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία - enikonomia.gr
share

Wall Street: Έχασε τα κέρδη μετά τον φόβο για τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία

δημοσιεύτηκε:

Η Wall Street έκλεισε χωρίς σημαντικές μεταβολές από τα χθεσινά επίπεδα, καθώς έχασε τα κέρδη που είχε στη διάρκεια της συνεδρίασης, μετά την είδηση για τη διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Γερμανίας και της Ολλανδίας στο Αννόβερο, λόγω ανησυχιών για βομβιστικές επιθέσεις.

Ο Dow Jones έκλεισε με οριακή άνοδο 0,04% στις 17.489 μονάδες. Ο S&P 500 υποχώρησε 0,13% και ο Nasdaq είχε οριακά κέρδη 0,03%.

Και οι τρεις μεγάλοι δείκτες της Wall κινούνταν σε θετικό έδαφος, μετά τις ασισιόδοξες ανακοινώσεις για τα κέρδη τριμήνου από την Wal – Mart και τη Home Depot, αλλά έχασαν γρήγορα τα κέρδη τους, καθώς ένας Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο φιλικός αγώνας ματαιώθηκε πριν την έναρξή του.

«Οι καταστάσεις αυτές δημιουργούν αβεβαιότητα και σε αβέβαιες περιόδους όλοι πάνε ταμείο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Beam Capital Management στη Νέα Υόρκη.

Παρά την αντιστροφή της πορείας της αγοράς, η μετοχή της Wal – Mart σημείωνε άνοδο 3,28% πριν από τη λήξη της συνεδρίασης και της Home Depot κατά 3,88%.

Τα μάκρο έδωσαν μία ανάμεικτη εικόνα για την κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας, καθώς οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν τον Οκτώβριο μετά από δύο μήνες πτώσης, ενώ η βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε.

 

Πηγή: Reuters

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.