Quantcast
Wall Street: Κλείσιμο με πτώση από τις μετοχές βιοτεχνολογίας - enikonomia.gr
share

Wall Street: Κλείσιμο με πτώση από τις μετοχές βιοτεχνολογίας

δημοσιεύτηκε:

Οι δείκτες της Wall Street υποχώρησαν από τα υψηλά επίπεδα της Παρασκευής, καθώς η πτώση των μετοχών βιοτεχνολογίας επεσκίασε το ράλι στις μετοχές πρώτων υλών. 

Ο δείκτης S&P 500 μειώθηκε 0,4% στις 2.109,02 μονάδες, ενώ στη διάρκεια της συνεδρίασης είχε αυξηθεί έως 0,4%. Ο Nasdaq Composite μειώθηκε 0,6%, μετά από ένα σερί πέντε ανοδικών συνεδριάσεων και τα νέα ιστορικά ρεκόρ κλεισίματος που κατέγραψε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Ο S&P 500 έκλεισε επίσης σε ιστορικά υψηλό επίπεδο, καθώς οι μετοχές της Google, της Microsoft και της Amazon έκαναν ράλι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους. 

Η Pfizer, η Exxon Mobile και η Ford Motors είναι μεταξύ των εταιρειών που θα ανακοινώσουν αποτελέσματα πρώτου τριμήνου αυτή την εβδομάδα. Οι αναλυτές προβλέπουν τώρα ότι τα κέρδη για τις εταιρείες του S&P 500 θα είναι μειωμένα κατά 2,9% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2014 έναντι πρόβλεψης για μείωση 5,6% στις 10 Απριλίου. Από τις εταιρείες του δείκτη που έχουν ήδη ανακοινώσει αποτελέσματα, οι 77 έχουν υπερβεί τις προβλέψεις για τα κέρδη και οι 50 για τα έσοδα. 

 

Πηγή: Bloomberg

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.