Quantcast
Wall Street: Σταθεροποιητικές κινήσεις αλλά υποτονικός ο τζίρος - enikonomia.gr
share

Wall Street: Σταθεροποιητικές κινήσεις αλλά υποτονικός ο τζίρος

δημοσιεύτηκε:

Χωρίς καμία διάθεση για επιθετικές κινήσεις η συνεδρίαση της Wall Street σήμερα κινείται οριακά με σταθεροποιητικές κινήσεις, ενόψει και του μειωμένου ωραρίου λειτουργίας της, παραμονή των Χριστουγέννων. Υποτονικός ο τζίρος με τους επενδυτές να επικεντρώνονται σε κάποια μακροοικονομικά και εταρικά νέα. Ικανοποιητικά κέρδη καταγράφει το πετρέλαιο με άνοδο 1% στα 37,85 δολάρια το βαρέλι, ενώ σε ανοδική τροχιά βρίσκεται και η τιμή του χρυσού κατά 0,55% στα 1,074 δολάρια η ουγγιά.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργία υποχώρησαν κατα 5.000 στα 267.000 συνολικά για την περίοδο ως τις 19 Δεκεμβρίου.

Σε εταιρικό επίπεδο τα κέρδη του γνωστού κολοσσού, Nike διαμορφώθηκαν ελαφρώς υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Η Nike εξακολουθεί να σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στην κύρια μάρκα της, ενώ εμφάνισε αύξηση 24% στις πωλήσεις στην Κίνα, σε 938 εκατ. δολάρια. Τα νέα είναι θετικά και στην Β. Αμερική με αύξηση σχεδόν 10% στις πωλήσεις.

Αυτή την ώρα, ο Dow Jones σημιώνει απώλειες 0,20%, ο Nasdaq κινείται σταθεροποιητικά ενώ ο S&P500 με οριακές απώλειες 0,15%

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.