Quantcast
Διαγωνισμοί για 750 θέσεις εποχικών σε Δήμους και ΔΕΗ - enikonomia.gr
share

Διαγωνισμοί για 750 θέσεις εποχικών σε Δήμους και ΔΕΗ

δημοσιεύτηκε:

Με 530 εργαζόμενους θα ενισχυθούν δήμοι, δημοτικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες που εποπτεύονται από οργανισμούς των ΟΤΑ. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επιλεγούν τόσο βάσει των τυπικών τους προσόντων όσο και με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Θα απασχοληθούν, δε, για το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο και δώδεκα μηνών, ανάλογα με τη σχέση εργασίας τους. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις μίσθωσης χρόνου και έργου, ενώ κάποιες από τις ειδικότητες που ζητούνται είναι οι ακόλουθες: Προσωπικό πρασίνου και καθαριότητας, Οδηγοί, Υδραυλικοί και Ξυλουργοί, Βρεφονηπιοκόμοι και Βοηθοί τους, Νοσηλευτές, Μάγειρες και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Μουσικής.

Τρεις διαγωνισμοί «τρέχουν» στον Δήμο Αθηναίων για την κάλυψη συνολικά 151 εποχικών θέσεων και με καταληκτική ημερομηνία τις 10 Νοεμβρίου.

66 συμβάσεις στα Καλάβρυτα

Εξήντα έξι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Α.Ε. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με καταληκτική προθεσμία στις 11 Νοεμβρίου. Θα προσληφθούν, σύμφωνα με το Έθνος, Χειριστές αναβατήρων, Υπάλληλοι υποδοχής, Υπάλληλοι καταστημάτων, Τραυματιοφορείς και Παρκαδόροι. Στην Α.Ε. Ανάπτυξης και Αθλητισμού Ηρακλείου Κρήτης θα προσληφθούν 14 Ιατροί, Νοσηλευτές και Γυμναστές, ενώ στον Δήμο Χαλανδρίου 11 Βοηθοί Βρεφοκόμων και Καθαριστές.

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ζητούν οι Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (15 θέσεις με ημερομηνία έως 14 Νοεμβρίου), Λυκόβρυσης-Πεύκης (21 θέσεις με προθεσμία έως 11 Νοεμβρίου), Αμαρουσίου (80 θέσεις) και Χαλκίδας (22 θέσεις έως 9 Νοεμβρίου). Στις 14 Νοεμβρίου πέφτει η «αυλαία» για 20 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής, μεταξύ των οποίων Φαρμακοποιοί, Επισκέπτες Υγείας, Διοικητικοί, Κτηνίατροι, Γεωπόνοι, Ηλεκτρολόγοι και Καθαριστές.

Οι δέκα θέσεις στον Δήμο Κρωπίας αφορούν Υδραυλικούς, Ξυλουργούς και Ηλεκτρολόγους (αιτήσεις έως 9 Νοεμβρίου).

Την ίδια ημερομηνία εκπνέει η προθεσμία για 15 προσλήψεις Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Καθαριστών, Μαγείρων και Οδηγών στον Δήμο Λαρισαίων, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 του μηνός λήγει η προθεσμία για 41 Καθηγητές Μουσικής στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στο χρονικό διάστημα έως τις 14 Νοεμβρίου θα έχει λήξει η προθεσμία στους διαγωνισμούς των δήμων: Ξάνθης, Μεγαλόπολης, Θήβας, Μυκόνου, Ηλιούπολης, Ηράκλειας, Ρεθύμνου, Νέας Ιωνίας Αττικής, Παξών, Ορχομενού, Μεταμόρφωσης Αττικής, Ζωγράφου, Κάτω Νευροκοπίου, Νάουσας και Δράμας.

Σε οκτώ υπηρεσίες

Διακόσιες είκοσι νέες εποχικές θέσεις προσφέρουν οκτώ υπηρεσίες της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. Η πλειονότητα αφορά το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο θα προσλάβει 146 άτομα για την Κοζάνη και 31 για τη Φλώρινα. Αιτήσεις υποβάλλονται έως 16 Νοεμβρίου. Οι δημοφιλέστερες ειδικότητες -αποκλειστικά κατηγορίας ΔΕ- είναι οι εξής: Μηχανοτεχνιτών (22 θέσεις), Ηλεκτροοξυγονοκολλητών (δέκα θέσεις), Χειριστών Προωθητήρων-Φορτωτών (12), Τεχνιτών Ορυχείων (17) και Τεχνιτών Ορυχείων αυτοκινούμενης-κινητής επιτήρησης (14), Ηλεκτροτεχνιτών (14), Οδηγών, Μηχανοδηγών Χειριστών (20), Οδηγών Χωματουργικών Οχημάτων (22) και Βοηθών Χειριστών ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφόρων μηχανημάτων με καδοτροχό (12 θέσεις).

Εως τις 14 του μηνός θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για πέντε Τεχνικούς Ορυχείων-Χειριστές Κύριων Μηχανημάτων στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης. Την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για έντεκα προσλήψεις στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων Γαζίου. Τρεις Φύλακες θα προσλάβει η Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης και η Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών από έναν Μηχανολόγο Μηχανικό ΠΕ, Χημικό Μηχανικό ΠΕ, Χημικό ΠΕ, Οικονομικό υπάλληλο ΠΕ και ΤΕ.

Στο μεταξύ, «τρέχουν» οι προθεσμίες σε τρεις διαγωνισμούς του ΔΕΔΔΗΕ για τρεις Εργατοτεχνίτες Εναερίων και Υπογείων Δικτύων σε καθεμία από τις υπηρεσίες: Αγίου Νικολάου, Χανίων και Ρεθύμνου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.