Quantcast
ΥΠΕΝ: Στις 5.911 οι αιτήσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα για το "Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ" - enikonomia.gr
share

ΥΠΕΝ: Στις 5.911 οι αιτήσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα για το “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ”

δημοσιεύτηκε:

Απολύτως ομαλά εξελίχθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η πρώτη ημέρα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Μέχρι τις 8 το βράδυ είχαν ολοκληρωθεί 5.911 αιτήσεις και 3.578 ενδιαφερόμενοι είχαν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, χωρίς ακόμα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιείται καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, έως ότου οριστικοποιηθούν αιτήσεις που δεσμεύουν το σύνολο των διαθέσιμων πόρων.

Στη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν και να υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις τους όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα μπορούν να εισέρχονται οι ενδιαφερόμενοι από την Περιφέρεια Ηπείρου, την Πέμπτη από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, την Παρασκευή από τη Δυτική Ελλάδα και το Σάββατο από τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία. Για τις Περιφέρειες αυτές, έχουν ήδη οριστικοποιηθεί 12.338 αιτήσεις, ενώ, μετά τον διπλασιασμό των πόρων του προγράμματος, εκτιμάται ότι θα ικανοποιηθεί αντίστοιχος αριθμός επιλαχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν πιθανές ενστάσεις, σε ειδική επιτροπή που θα συγκροτηθεί άμεσα για τον σκοπό αυτό

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.