Quantcast
Πιστώνεται σήμερα στους δικαιούχους το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - enikonomia.gr
share

Πιστώνεται σήμερα στους δικαιούχους το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

δημοσιεύτηκε:

Πιστώνεται σήμερα 25/5 στους λογαριασμούς περίπου 287.000 δικαιούχων το Κοινωνικό Εισοδημα Αλληλεγγύης ενώ οι δικαιούχοι θα δουν το ποσό στους λογαριασμούς τους αύριο.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, «σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2018, όπως έχει ανακοινώσει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου».

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το ποσό των 63.077.250,94 ευρώ θα καταβληθεί σε 287.021 δικαιούχους και αφορά συνολικά 612.000 άτομα.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.