Quantcast
Τουρισμός για Όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα - Μπείτε εδώ για να δείτε εάν είστε δικαιούχος - enikonomia.gr
share

Τουρισμός για Όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Μπείτε εδώ για να δείτε εάν είστε δικαιούχος

δημοσιεύτηκε:

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”, οι δικαιούχοι και οι αποκλειόμενοι βάσει των προσωρινών πινάκων που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στο Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων και με τον κωδικό της αίτησής τους να δουν εάν έχουν επιλεγεί. Υπάρχει και Προσωρινό Μητρώο Αποκλειόμενων. Πρόκειται για τα προσωρινά αποτελέσματα και αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων αν κάποιος από όσους “κόπηκαν” ενδιαφέρεται και εν συνεχεία θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα με πιθανές αλλαγές.
Σημειώνεται πως το πρόγραμμα προσφέρει 100% επιδότηση σε καταλύματα για 2 με 3 διανυκτερεύσεις, και 80% για 4 διανυκτερεύσεις.

Μπείτε εδώ για τα αποτελέσματα

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 00.01 έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 23.59.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.