Quantcast
ΑΑΔΕ: Εφαρμογή θα συνδέει το Mydata με την έκδοση τιμολογίων και δελτίο αποστολής - Διευκρινίσεις Πιτσιλή για το MyAADE app - enikonomia.gr
share

ΑΑΔΕ: Εφαρμογή θα συνδέει το Mydata με την έκδοση τιμολογίων και δελτίο αποστολής – Διευκρινίσεις Πιτσιλή για το MyAADE app

δημοσιεύτηκε:

Έρχεται εφαρμογή που θα συνδέει το Mydata με την έκδοση τιμολογίων και δελτίο αποστολής, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο διοικητής της  ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Αυτό θα έρθει στο τελευταίο τρίμηνο του χρόνου. Ήδη υπάρχει εφαρμογή για υπολογιστή, το e- timologio το οποίο πλέον έχει ενσωματωμένο μέσα και τη δυνατότητα έκδοσης δελτίου αποστολής είτε ξεχωριστά είτε μαζί με το τιμολόγιο», σημείωσε ο κ. Πιτσιλής  και πρόσθεσε:  «Αυτό που σχεδιάζουμε και θέλουμε να έχουμε ολοκληρώσει προς το τέλος του τρίτου τριμήνου είναι μια εφαρμογή, όπου θα μπορείς να δεις τα δεδομένα mydata από την μια πλευρά  και από την άλλη να εκδώσεις δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο από το κινητό».

MyAADE app: Γιατί η εφαρμογή δεν μπορεί να κατέβει σε android και κατεβαίνει μόνο σε ios

Επίσης ρωτήθηκε γιατί η εφαρμογή MyAADE app δεν μπορεί να κατέβει σε android και κατεβαίνει μόνο σε ios. «Με την Google είμαστε σε επικοινωνία για το θέμα αυτό. Ελπίζουμε μέσα στις επόμενες ώρες …  το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα να έχει τακτοποιηθεί  το θέμα και με εκείνους», απάντησε και ανέφερε πως  «έχει ξεκινήσει στο ios η εφαρμογή αυτή. Έχουμε πάνω από 15 χιλιάδες downloads από προχθές. Αυτή εφαρμογή διασφαλίζει ότι επικοινωνούμε με την ΑΑΔΕ και όχι με κάποιον άλλον. Ό,τι είναι από αυτήν την εφαρμογή- ξέρουμε ότι είναι επίσημη επικοινωνία με την Αρχή. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να έχουμε αυτήν την εφαρμογή στο κινητό μας. Γιατί η ειδοποίηση που θα πάρουμε ξέρουμε ότι είναι από την ΑΑΔΕ».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.