Quantcast
Aμόλυβδη βενζίνη: Στα 2 ευρώ θα φθάσει η τιμή της στα μεγάλα αστικά κέντρα - enikonomia.gr
share

Aμόλυβδη βενζίνη: Στα 2 ευρώ θα φθάσει η τιμή της στα μεγάλα αστικά κέντρα

δημοσιεύτηκε:

Στα 1,90 ευρώ ανέρχεται σήμερα πανελλαδικά η τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη, όπως γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο ίδιος επεσήμανε ότι αυτή η τιμή είναι πολύ υψηλή για την αμόλυβδη βενζίνη, όπως “και για το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και για το πετρέλαιο κίνησης το οποίο είναι κόστος ενέργειας για όλα τα παραγόμενα προϊόντα αλλά και για τα μεταφερόμενα προϊόντα και για όλες τις παροχές υπηρεσιών οι οποίες ανεβάζουν το κόστος. Και έτσι αυτός που το πληρώνει τελικά είναι ο καταναλωτής, ο τελικός αποδέκτης. Είναι πολύ υψηλή τιμή δεν ξέρω που θα φτάσουμε “.

Αναφορικά με το θέμα των τιμών καυσίμων είπε ότι εξακολουθεί να είναι η ανοδική πορεία λίγο- λίγο κάθε ημέρα…. το βλέπω αυτό στις προβλέψεις της διυλιστηριακές, οι οποίες και στη αυριανή ημέρα θα είναι προσθετική όπως και στην σημερινή ημέρα ήταν αρκετά υψηλή η αύξηση σε σχέση με την χθεσινή χρέωση για όσους θα πάρουν καύσιμα. Θα είναι ακριβότερο το καύσιμο που θα αγοράσουν οι πρατηριούχοι σήμερα όπως θα είναι και αύριο και μεθαύριο, αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι προβλέψεις, συμπλήρωσε.

Αμόλυβδη βενζίνη: Θα υπερβεί τα 2 ευρώ η τιμή

Στην ερώτηση εάν θα υπερβεί τα 2 ευρώ η τιμή της βενζίνης είπε ότι αυτό το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη και για αυτό θα θα πρέπει να γίνει κάτι.

Σε ορισμένες περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας, η τιμή της βενζίνης υπερβαίνει τα 2,20 ευρώ πρόσθεσε και επεσήμανε ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα η τιμή της βενζίνης θα αγγίξει σχεδόν τα 2 ευρώ καθώς τώρα η τιμή κυμαίνεται στα 1, 85 ευρώ και 1,88 ευρώ. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε και τα 2 ευρώ στην τιμή της βενζίνης ανέφερε μεταξύ άλλων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.