Quantcast
Απορρυπαντικό με σχεδόν διπλάσια τιμή στο σούπερ μάρκετ σε σχέση με τον μπακάλη - enikonomia.gr
share

Απορρυπαντικό με σχεδόν διπλάσια τιμή στο σούπερ μάρκετ σε σχέση με τον μπακάλη

δημοσιεύτηκε:

Σχεδόν σε διπλάσια τιμή βρήκε να πωλείται απορρυπαντικό σε σούπερ μάρκετ από ότι σε μπακάλικο της γειτονιάς καταναλωτής.

Ο κ. Αγαπητός μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Open “Aνοιχτή Επικοινωνία”. Όπως είπε, το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 πήγε να ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ χαρτομάντηλα, αποσκληρυντικό, φακές και σοκολατάκια. Το συνολικό ποσό που έδωσε για τα ψώνια ήταν 21,37 ευρώ και στο ποσό αυτό συμπεριλαμβανόταν και το αποσκληρυντικό που κόστιζε 10, 07 ευρώ, συμπλήρωσε.

Γυρνώντας στο σπίτι η σύζυγος του ζήτησε να αγοράσει και τυρί, συνέχισε και πρόσθεσε πως βγήκε ξανά από το σπίτι για να πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς τους προκειμένου να το αγοράσει. Μόλις έφτασε, μπήκε μέσα και διαπίστωσε πως το ίδιο αποσκληρυντικό που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ, το παντοπωλείο το πουλούσε στην τιμή των 5,48 ευρώ και επεσήμανε πως μαζί με το τυρί αγόρασε και το απορρυπαντικό από το παντοπωλείο. Επίσης ανέφερε πως το απορρυπαντικό που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ το επέστρεψε πίσω.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και οι αποδείξεις του αποσκληρυντικού από το σούπερ μάρκετ και το μπακάλικο 

Α.  Σούπερ μάρκετ

σούπερ μάρκετ

 

Β. Μπακάλικο 

σούπερ μάρκετ

Γιατί έγινε αυτή η αύξηση

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Open, η αύξηση ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι το παντοπωλείο είχε πολύ καιρό στα ράφια του το αποσκληρυντικό του πλυντηρίου και δεν ανανεώθηκε η τιμή του όπως συνέβη με  το σούπερ μάρκετ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.