Quantcast
ΔΕΗ: Καμία επιβάρυνση μέχρι και τις 22/7 για τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς - enikonomia.gr
share

ΔΕΗ: Καμία επιβάρυνση μέχρι και τις 22/7 για τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς

δημοσιεύτηκε:

Λήγει αύριο Τετάρτη η περίοδος χάριτος που έδωσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στους πελάτες της για την πληρωμή των λογαριασμών, σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία αποφασίστηκε η λήξη της τραπεζικής αργίας.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, μέχρι και αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου δεν θα επιβαρύνονται με τόκους οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις των διακανονισμών, ρύθμιση που ίσχυε ήδη από την ημερομηνία έναρξης της τραπεζικής αργίας (29.06.2015).

Παράλληλα, η επιχείρηση καλεί τους καταναλωτές να τακτοποιήσουν τις όποιες οφειλές έχουν το ταχύτερο δυνατόν και να επωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα διακανονισμών που ανακοινώθηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους ρύθμισης οφειλών έως και σε 36 μηνιαίες δόσεις.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει επίσης ότι κατά την διάρκεια της τραπεζικής αργίας (29/6-22/7) έλαβε σειρά μέτρων για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, όπως:

– Άρση όλων των μέτρων που εφαρμόζονται στις περιπτώσεις πελατών που δείχνουν ασυνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους.

– Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής.

– Εξακολούθηση των διακανονισμών που έχουν συναφθεί, ανεξαρτήτως εάν οι πελάτες έχουν ανταποκριθεί στις πληρωμές ή μη.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις δίνει το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 11770.

 

 

Σημειώνεται ότι η ρύθμιση αυτή ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της τραπεζικής αργίας (29.06.2015).

Επίσης, η ΔΕΗ κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες στην εξόφληση των οφειλών τους, έχει προβεί και σε άλλες ενέργειες για τη διευκόλυνσή τους για το χρονικό διάστημα από 29.06.2015 έως και 22.07.2015, όπως:

· Άρση όλων των μέτρων που εφαρμόζονται στις περιπτώσεις πελατών που δείχνουν ασυνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους,

· Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής,

· Εξακολούθηση των διακανονισμών που έχουν συναφθεί, ανεξαρτήτως εάν οι πελάτες έχουν ανταποκριθεί στις πληρωμές ή μη

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από το νέο πρόγραμμα διακανονισμών σε περίπτωση οφειλών τους.

Το νέο πρόγραμμα διακανονισμών περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους ρύθμισης οφειλών έως και 36 μηνιαίες δόσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΗ μέσω βιώσιμων διακανονισμών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.